Natto (sfermentowana soja) Sfermentowana soja (natto) bio 110 g - natto

chwilowy brak towaru

  • Producent: NATTO (sfermentowana soja)
  • Kategoria: Zdrowa żywność
  • Rodzaj: przetwory i dania gotowe

Sfermentowana Soja Natto BIO 110 g Natto

UWAGA!
towar wymagający warunków chłodniczych, wy syłka tylko na odpowiedzialność zamawiającego.
towar wysyłany jest wyłącznie od poniedziałku do czwartku.

składniki:
soja* (poddana fermentacji bakterią Bacilus subtiis natto), woda
*certyfikowany ekologiczny

Opis:
Natto to produkt otrzymywany z niemodyfikowanej genetycznie soi z plantacji naturalnej, poddany naturalnemu procesowi fermentacji za pomocą bakterii Bacillus Subtilis Natto. W Japonii zajmuje on pierwsze miejsce wśród innych produktów poddawanych procesowi fermentacji. Można go także znaleźć na liście najzdrowszych produktów świata. Ze względu na swoje atrybuty zdrowotne towar cieszy się ogromnym zainteresowaniem nie tylko w krajach wschodnichponadto w Europie. To właśnie natto Japończycy zawdzięczają swoją długowieczność i zdrowy wygląd.

Natto? A dlaczego?
Pod względem właściwości zdrowotnych natto bije na głowę inne produkty sojowe i plasuje się na szczycie żywności praktycznej, poddanej fermentacji. Ten jeszcze niedużo w Polsce znany japoński artykuł wspiera ogólne zdrowie organizmu.

Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 840 kJ/ 200 kcal
Tłuszcz (g): 0g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 0g
Węglowodany (g): 10g
- w tym cukry (g): 0g
Białko (g): 15,5g
Sól (g): 0g

Informacja alergenna:
mieści soję

Zalecane warunki przechowywania:
Przechowywać w temperaturze od + 7 do + 10 stopni.

Kraj producenta: Polska
dokument: BIO

Produkty najpopularniejsze w kategorii Zdrowa żywność